Bekteshi një ndër ministrat më të pasur në qeverinë e Zaevit
Jankullovska: Nuk e kam besuar që do jem pjesë e përgjimeve
Kushtet e shqiptarëve për ndryshimet kushtetuese!?
Ndryshime në mënyrën e regjistrimit të bizneseve
Miratohet produkti “Vigorix intense”, nuk është ilaç
Spirxis: Ne jemi krenarë për Marrëveshjen e Prespës
Xhevat Ademi: S’ka baza për ndryshime të tjera kushtetuese
LSDM po negocion me VMRO-DPMNE-në për përgatitjen e amendamenteve kushtetuese
Sugareski: Shteti do t’ju ndihmojë komunave për të zgjidhur problemet elementare infrastrukturore
Arben Taravari përkrah fushatën e Feminist Club SEEU
Gjykata Themelore Shkupi 2 e shënoi Ditën Evropiane të drejtësisë civile
Mickoski i pastroi të padëgjueshmit apo "kriminelët"?
Gazetaria përball propagandës në fokusin e Takimit të 14-t botëror të mediave bullgare
Mjekët: Prindërit duhet t’i dinë pasojat nga mos vaksinimi
Kallëzim penal për ish kryetarin e komunës dhe kryetarin e Këshillit të Demir Kapisë
Debat – qentë udhërrëfyes për personat e verbër në Maqedoni
Stoltenberg bisedë telefonike me Zaevin: NATO e lumtur që Maqedonia po ec para
Ivanov: Me Marrëveshjen e Prespës, politikanët do t’i censurojnë librat dhe historinë
Mançevski: Riorganizimi i institucioneve – më pak këshilla administrativë dhe më pak shpenzime adminis
Vëllau i kryeministrit paralajmëron padi për nënkryetarin e VMRO-DPMNE-së, Nikollovski
Letër e hapur e Fraksionit demokratik të VMRO-DPMNE-së dërguar Hristian Mickovskit
Aneta Dimovska: Gjyqësorit i nevojitet reformë, nuk duam ta bartim turpin e disa gjykatësve
Prokurorja Ruskoska i hedh poshtë vërejtjet e mbrojtjes për xhirimet
Studentët në “Stiv Naumov” të premten do të kenë ujë të ngrohtë dhe ngrohje qendrore
ZHURNAL TV
VIDEO LAJME
OPINION
KOSOVA
SHQIPERIA
BOTA
EKONOMIA
KRONIKA
SPORT
SHOWBIZ
KULTIRË
MEDICINA
TEKNOLOGJI
AUTO