Agjencia Zhurnal.mk.

Redaksia

https://zhurnal.mk - 8713 Posts - 0 Comments

Musliu: BE të dëshmohet me vepra në raport me Ballkanin Perëndimor

Redaksia
Shkup, 26 mars – Ngritja e nivelit të bashkëpunimit ruso-kinez nuk është diçka e re për ne dhe rajonin sepse, si gjeopolitikë për ndikim e...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More