Agjencia Zhurnal.mk.

Zjarr në afërsi të fshatit Kondovë

Shkup, 15 tetor  Në fshatin Kondovë të Komunës së Sarajit sot në orën 14:17 është raportuar zjarr i cili ka përfshirë barin e thatë, shkurret dhe bimësinë pyjore me kërcell të ulët, informojnë nga Qendra për Menaxhimin me Kriza (QMK). 

 Sipas informacioneve të QMK-së, Brigada për Mbrojtje Kundër Zjarrit (BMKZ)  të Qytetit të Shkupit është në terren me dy automjete dhe pesë zjarrfikës. “Ky zjarr në ambient të hapur është ndër shumtat në vend sot, mbi të cilat veprojnë ekipet zjarrfikëse të disa institucioneve të Sistemit të menaxhimit me kriza, që është afër rrjetit rrugor dhe mund të vërehet më lehtë”, thonë nga QMK-ja.

Related posts

Babai i Vanjës në gjykatë – kërkohet paraburgim!

Xh M

Babai i Vanjës sillet para Gjykatës Themelore Penale

Xh M

Liderët vendosën, zgjedhje të dyfishta më 8 maj

Xh M