Agjencia Zhurnal.mk.

Zgjidhen edhe tre kryetar të Forumit rinor të BDI në Tetovë/ Alen Rasimi në nëndegën Brodec, Ilir Salihi në nëndegën Sellcë dhe Bujamin Avdija në nëndegën Drenovec

Tetovë, 16 dhjetor – Zgjedhjet për Forumin rinor të BDI në degën e Tetovës tashmë po hynë në një fazë të rëndësishme pas një konsulte dhe takikmi në çdo Këshill vendor në kuadër të kësaj partie që në degën e Tetovës e kryeson nënkryetari i degës, Festim Halili.

Alen Rasimi në Brodec, Ilir Salihi në Sellcë dhe Bujamin Avdija në Drenovec janë kryetarët e rinj të Këshillave vendorë të Forumit rinor të BDI që janë zgjedhur sonte.

Sonte, realizuam kuvendet zgjedhore të Forumit Rinor të BDI-së në 3 këshilla vendor: 1. Drenovec, 2. Sellcë dhe 3. Brodec.

✅️ Gjenerata e re reflekton energjinë e vrullit rinor që do të jetë orteku i fitoreve të BDI-së.

https://www.facebook.com/photo?fbid=10161859877606833&set=pcb.10161859897281833

Related posts

Gërkovska: Pjekuri demokratike në periudhën zgjedhore dhe të dimë të dallojmë aktivitetet partiake dhe shtetërore

Xh M

Skandali në Onkologji huton qytetarët  – S’ka detaje nga Prokuroria për hetimet

Xh M

Mariçiq: Jo ndryshime ligjore, por nevojitet dinamikë ku i gjithë procesi për dhënien e pasaportave do të përfundonte këtë verë

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy