Agjencia Zhurnal.mk.

WhatsApp planifikon të vendosë një tarifë

WhatsApp, shërbimi më i popullarizuar i mesazheve në botë, po eksploron reklamat e shfaqura në aplikacion për herë të parë

Shqetësimet për largimin e përdoruesve janë ngritur në bisedimet e nivelit të lartë në Meta, e cila po kërkon të fitojë para nga aplikacioni.Njerëzit e njohur me këtë çështje kanë thënë gjithashtu se kompania po mendon per një tarifë abonimi te reklamave pa tarife, por shumë të tjere janë kundër ketij veprimi.

Related posts

Apple thotë se shenjat e gishtërinjve mund të ‘ndryshojnë përkohësisht ngjyrën’ e kornizës së titanit tek modelet Pro të iPhone 15

D V

Autori i “Game of Thrones” dhe shkrimtarë të tjerë po e padisin OpenAI për shkeljen e të drejtave autoriale

D V

Autori i ‘Game of Thrones’ padit pronarin e ChatGPT OpenAI

Xh M
OFERTË SPECIALE // Domain + Hosting + Uebfaqe për vetëm 400 Euro në vit!
Ofertë Speciale:
Domain + Hosting + Uebfaqe = 400euro!