Agjencia Zhurnal.mk.

WhatsApp do të fshijë llogarinë tuaj nëse i keni këto aplikacione

WhatsApp lëshoi ​​një deklaratë duke paralajmëruar përdoruesit se llogaritë e tyre do të fshihen nëse kanë aplikacione të caktuara të instaluara në telefonat e tyre inteligjentë.

 

Ata së pari do të pezullojnë llogarinë tuaj dhe më pas do t’ju dërgojnë mesazhin e fundit paralajmërues se ata do ta anulojnë dhe fshijnë llogarinë tuaj përgjithmonë, dhe se ata kanë të drejtë ta bëjnë këtë.

Nëse bëni atë që ata kërkojnë nga ju, nuk do të ndodhë.

Nëse keni WhatsApp Plus, GB WhatsApp ose ndonjë aplikacion tjetër të modeluar në këto që kopjojnë WhatsApp, llogaria juaj do të pezullohet dhe më pas do të përfundojë nëse nuk i fshini ato.

Duke përdorur këto aplikacione, ju po shkelni privatësinë dhe të drejtat e sigurisë të WhatsApp, të cilat i pranuat kur instalonit aplikacionin.

Related posts

Kjo është “familja” Bitcoin: Filluan nga hiçi, tani kanë magazina në katër kontinente

D V

Prej kohësh ka qenë objekt i fantashkencës, por tanimë studiuesit po testojnë makinën elektrike fluturuese personale

D V

Revolucion në video-lojën Football Manager

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More