Agjencia Zhurnal.mk.

Waterpik – Dush oral për higjienë interdentale

Kariesi dhe ndezja e mishit të dhëmbëve më së shpeshti fillon në hapësirën mes dy dhëmbëve (hapësira interdentale), e për këtë shkak për përkujdes themelor për shëndetin oral përdorimi i furçës për dhëmbë nuk mjafton. Ajo nuk arrinë të pastrojë këtë hapësirë të cilën nuk guxojmë ta anashkalojmë nga rutina çdo ditore të pastrimit të dhëmbëve.

Hulumtimet klinike thonë se Waterpik dushi oral është jashtëzakonisht efikas në largimin e pllakës dentale nga vendet ku vështirë depërtohet në zbrazëtirën e gojës. Propozohet si pajisje për higjienë shtesë orale tek pacientët me dhëmbë dhe mish të shëndoshë, si dhe tek pacientët me kurora, ura, implante, aparate ortodonte, tek pacientët me gingivë dhe parodontopati… Është i shkëlqyeshëm për gra shtatzëna, persona me diabet, fëmijë dhe për të gjithë ata që duan të ruajnë buzëqeshjen e shëndetshme.

https://www.annifarm.com.mk/product/waterpik-wp-861-%d0%be%d1%80%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d1%82%d1%83%d1%88/

Ky aparat me ndihmë të presionit uji pulsant i largon bakterjet dhe mbetjet nga ushqimet, e stimulon cirkulimin e gjakut në mish me çka i bën më të fortë dhe më të shëndetshëm dhe e përmirëson gjendjen e tyre me vetëm 14 ditë përdorim të rregullt.

Barnatorja DNA ANNI FARM dhe Ordinanca Stomatologjike Dr.Nina ju këshillojnë për më tepër buzëqeshje me dhëmbë të shëndoshë dhe të bukur.

Për më tepër detaje vizitoni barnatoren online:

Related posts

Si ndikon stresi te flokët? Si të përballeni me rënien e tyre

D V

Çaji i luleradhiqes bën mrekulli në organizëm

D V

Çfarë duhet të dini për konsumin dhe pastrimin e ushqimeve këtë periudhë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy