Agjencia Zhurnal.mk.

Votojnë të sëmurët, të pafuqishmit dhe personat pozitiv me kovid-19 në Strugë dhe Vevçan

Strugë, 30 tetor – Gjithsej 259 persona të moshuar, të sëmurë dhe të pafuqishëm sot do ta realizojnë të drejtën e votës në komunën e Strugës në rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale që do të mbahen nesër. Në Vevçan sot do të votojnë 25 persona, nga të cilët 18 janë të moshuar, të sëmurë dhe të pafuqishëm dhe shtatë persona pozitiv me Kovid-19.

 

Kryetarët e komisioneve komunale zgjedhore, Minir Zhuta dhe Menka Kukosla informuan se materiali zgjedhor është pranuar dhe votimi për këta persona vijon pa pengesa.

Në Komunën e Strugës të drejtë vote kanë 61/437 votues, në 101 vendvotime, ndërsa në Vevçan 2.075 në tre vendvotime.

Related posts

Donacion nga Malta – aparat për pastrimin e ajrit në Klinikën për stomatologji të fëmijëve

Z H

Shilegov: Niveli i PM 10 grimcave në katër vitet e fundit është në ulje të vazhdueshme, ndërsa ndotja në Shkup më nuk është temë kryesore

D V

Vaksinohen hatibët dhe imamët që veprojnë në gjitha xhamitë e katër rajoneve të Shkupit

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More