Agjencia Zhurnal.mk.

Vetitë e një bashkëshorti të mirë

Bashkëshortët janë njerëz shumë të mirë, por gratë dëshirojnë çdo herë një të mrekullueshëm dhe që kujdeset për to, pa marr parasysh se sa kohë ka kaluar që kur janë të martuar.

Ato dëshirojnë kujdesin dhe vëmendjen që ai iu ka kushtuar në fillimet e tyre.

Këto janë disa shenja që ai është bashkëshorti ideal:

– Ai nuk ndalet së angazhuari për ta fituar zemrën tuaj

– Ju pyet për ndonjë këshillë

– Ai flet për juve në shoqërinë e tij

– Jua mban shpesh dorën

– Nuk shikon pornografi

– Ju ndihmon në punët e shtëpisë

– Ju pëlqejnë gjërat e njëjta

– Ai ha ushqimet e juaja, bile edhe kur nuk janë të shijshme

– Ju bën të ndjeheni njeri i mirë

Related posts

6 rregullat për “shopping”

D V

Pesë këshilla për të rinisur një martesë të dytë

D V

Gabimet që i përsërisim sa herë bëjmë dush

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy