Agjencia Zhurnal.mk.

Vazhdon ndërtimi i seksionit të dytë të rrugës “Boris Kidriç” në Kërçovë

Shkup, 19 nëntor – Aktivitete intensive ndërtimore janë duke u zhvilluar në seksionin e dytë të rrugës “Boris Kidriç” në Kërçovë. Pas përfundimit të vendosjes së trotuareve të reja, dje është vendosur kanalizim i ri i atmosferik dhe është hedhur shtresa e parë e asfaltit.

 

“Ditët e fundit janë zhvilluar aktivitete ndërtimore intensive në një pjesë të rrugës “Boris Kidriç”, nga kryqëzimi me rrugën “11 Shtatori” deri në rrethrrotullimin në kryqëzimin me rrugën “4 Korriku”. Në këtë pjesë të rrugës, kompania kontraktore ka vendosur bordurat e reja dhe ka gërvishtur shtresën sipërfaqësore të asfaltit, ndërsa ekipi i NPK “Komunalec” ka instaluar kanalizim atmosferik. Shtresa e parë e asfaltit në këtë pjesë ka filluar dje dhe punimet ndërtimore në fazën e tretë të rrugës do të vazhdojnë nga e hëna”, tha Burim Kadriu nga Komuna e Kërçovës.

Ai paralajmëroi se ndërtimi i rrugës “4 korriku” deri te rrethrrotullimi me bulevardin “Mirko Mileski”, ku do të vendosen trotuaret e reja, si dhe do të hiqet shtresa e parë e asfaltit.

“Ashtu si në seksionet e mëparshme dhe këtë, në ditët në vijim do të jetë e nevojshme vendosja e trotuareve të reja, daljet e kanalizimit atmosferik dhe shtresa e sipërme e asfaltit. Pas përfundimit të këtyre aktiviteteve, edhe në këtë skenë do të vendoset shtresa e parë e asfaltit, pas së cilës do të përfundojnë punimet në fazën e fundit ngjitur me rrugën “Marshal Tito””, shtoi Kadriu.

Related posts

Aksident i rëndë në Haraçinë, humb jetën një person

Redaksia

Arsovska: Shkupi bëhet me grua kryetare pas 30 vitesh pavarësi

D V

Panovski: Pse të vaksinohen personat në periudhën kur mbrojtja natyrore është më e shprehur

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More