Agjencia Zhurnal.mk.

Vazhdon debati i amendamenteve për Propozim-buxhetin e vitit 2023

Shkup, 6 dhjetor – Në Kuvend sot vazhdon debati i amendamenteve për Propozim-buxhetin për vitin 2023. Nga të gjitha partitë politike janë dorëzuar 263 amendamente dhe deri më tani janë pranuar më shumë amendamente të propozuara.

Sipas projeksioneve në propozim-buxhetin, të hyrat e përgjithshme janë planifikuar në nivel prej 282,1 miliardë denarë dhe janë për 14,8 për qind më të larta në krahasim me vitin 2022, ndërsa shpenzimet janë planifikuar në nivel prej 324,8 miliardë denarë ose 12,6 për qind më të larta se në vitin 2022. Deficiti buxhetor është projektuar në nivel prej 4,6 për qind nga PBV-ja e planifikuar ose 42,7 miliardë denarë, ndërsa shpenzimet e përgjithshme në 324,8 miliardë denarë, që është 36,3 miliardë denarë më shumë se buxheti për vitin 2022.

Related posts

Për 4 vite të qeverisjes së tij me Gostivarin, Taravari realizoi mbi 6 milion euro investime, prej të cilave 600.000 euro shkuan për shkolla

Redaksia

Antikorrupsioni ka regjistruar 710 raste të mos paraqitjes së listës anketuese për gjendjen e pronës

Z.H

Zaev, Vuçiq e Rama sot në Tiranë nënshkruajnë 6 marrëveshje nga nisma “Ballkani i hapur”

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More