Agjencia Zhurnal.mk.

Vassilakis, diplomat who represented Greece in the name dispute with Macedonia, dies aged 79

Greek diplomat Adamantios Vassilakis, who was named as their representative in the decades long name dispute with Macedonia, has died aged 79.

 

Vassilakis represented Greece in the European Union and in the United Nations. Since 2007 he was the chief Greek representative in the dispute, which saw Macedonian diplomats, such as Zoran Jolevski and Vasko Naumovski, exchange proposals with Vassilakis, along with UN appointed mediator Matthew Nimetz.

Related posts

Forumi i Prespës për Dialog

D V

Bregu: Bashkëpunimi rajonal është kompleks dhe i vështirë, por është rruga e duhur që të çon përpara

Xh M

Raporti i DASH: Angazhim maksimal në parandalimin e trafikimit të qenieve njerëzore

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More