Agjencia Zhurnal.mk.

Varianti Delta përkeqëson situatën COVID-19 në disa shtete të BE-së

Varianti Delta po shtrihet në të gjithë Europën dhe ka rritur numrin e infeksioneve veçanërisht në Spanjë, Holandë, Qipro dhe Maltë, që janë me të kuqe dhe të kuqe të errët në hartën javore të Qendrës Europiane për Kontrollin dhe Parandalimin e sëmundjeve (ECDC) për incidencën e COVID-19.

 

Situata është përkeqësuar veçanërisht në Spanjë, që është tërësisht e kuqe me disa zona të shënuara me të kuqe të errët, raporton ATSh.

Infeksionet janë rritur, gjithashtu, në jug të Francës, që është me të verdhë së bashku me Irlandën, Belgjikën dhe disa zona të Suedisë, Finlandës dhe Danimarkës.

Nga ana tjetër, Italia është konfirmuar e gjitha me të gjelbër.

Related posts

Mbretëresha i bëri të qeshnin udhëheqësit e G7: A duhet të dukeshit sikur po kënaqeni gjatë pozimit?

Redaksia

Universiteti Lanzhou në Kinë zhvillon sistemin e parë global të parashikimit Covid-19 në botë

Z H

Ushtria e Mianmarit: Aung San Suu Kyi po trajtohet mirë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More