Agjencia Zhurnal.mk.

Ushtrimet e rregullta ndihmojnë në shmangien e sulmit në tru

Çiklizmi apo vrapimi në moshë të mesme, mund t’i mbrojnë njerëzit nga goditja në tru.

Në fakt, sipas një studimi, ushtrimet e rregullta fizike në moshën 40 vjeçare mund t’ju bëjnë të keni enë të gjakut në tru të një 16 vjeçari edhe nëse jeni 70 vjeç.

Të gjeturat e studimit sugjerojnë që ushtrimet aerobike e përmirësojnë qarkullimin e gjakut në tru dhe ju mbrojnë nga goditjet në tru në moshë të shtyrë.

Related posts

Not kundër celulitit, të rinjtë rusë e ushtrojnë në ujëra të akullta

D V

Si duhet të reagoni kur dikush po flirton me partnerin tuaj?

D V

Ushqimet që nuk lejohen para gjumit dhe ato që preferohen

D V