Agjencia Zhurnal.mk.

UNT hap dyert e regjistrimit në kampusin e ri universitar për studentët e rinj

Shkup, 24 gusht – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup nga sot filloi me regjistrimin e studentëve potencial me një intezitet të lartë të interesuarish.

Gjatë regjistrimit rektori i UNT-së, Prof.dr. Izet Zeqiri aplikantëve iu dëshiroi mirëseardhje dhe suksese në zhvillimin e tyre akademik në Kampusin e ri universitar. UNT, këtë vit akademik 2023/2024 në tetë fakultetet e saj përmban ekskluzivisht drejtime deficitare, që kërkohen në tregun e punës dhe atë mbi 30 drejtime atraktive në gjuhën amëtare në kryeqytetin e vendit. Konkursi i regjistrimit në afatin e parë përmban 1850 vende aplikimi,shkruan Top24.

Numër Pedagogësh dhe staf administrativ është në dispozicionin e të gjithëve studentëve të rinjë që duan të vazhdojnë karrierën e tyre studimore pranë UNT-së.

Tetë Fakultetet studimore:

Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës

Fakulteti i Shkencave Teknike

Fakulteti i Shkencave Informatike

Fakulteti i Shkencave Sociale

Fakulteti i Shkencave Teknologjike

Fakulteti Juridik

Fakulteti Ekonomik

Fakulteti i Shkencave Humane

Afati i parë vijon nga në oraret e caktuara për aplikim.

Për më shumë ndiq: www.unt.edu.mk

Related posts

Shqiptohen 345 kundërvajtje trafiku në Shkup, 173 për tejkalimin e shpejtësisë së lejuar

Xh M

Lloga për ekstradimin e Palevskit: Besoj se të gjitha kërkesat tona do të shqyrtohen në procedurën e mëtejshme në Turqi

Xh M

LSDM: Mickoski të përgjigjet për takimet me Palevskin

Xh M