Agjencia Zhurnal.mk.

Ulqin, 30 vjetori i themelimit të shoqatës “Art Klub”

Me veprimtarinë e vet aktive në të gjitha fushat e krijimtarisë, Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Klubi”, ka luajtur një rol të veçantë në ruajtjen dhe zhvillimin e identitetit kulturor të shqiptarëve në Malin e Zi.

 

Veprimtaria 30 vjeçare e “Art Klubit”, sipas studiuesve dhe analistëve, nxori nga harresa personalitetet vendore të kulturës dhe shkencës, që ishin ndaluar apo shpërfillur nga sistemi komunist në Mal të Zi.

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve Art Klubi shënon 30 vjetorin e veprimtarisë së vet në zhvillimin e kulturës, letërsisë dhe trashëgimisë kulturore të shqiptarëve në Malin e Zi.

Related posts

Ngjarjet në Kosovë dhe kufiri me Serbinë në vitin 1879

D V

Në “bibliotekën” e Migjenit

D V

Ganiu mirëpret Këshillin organizativ të Folk Fest, festivali do të mbahet më 23-27 korrik 2022

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More