Agjencia Zhurnal.mk.

Uji për pije në Shkup është i sigurt dhe mikrobiologjikisht cilësor

Shkup, 4 dhjetor – Uji në Shkup është i sigurt dhe mikrobiologjikisht cilësor, kumtoi sot Ndërmarrja publike “Ujësjellës dhe Kanalizim”- Shkup.

Siaps raportit javor për cilësinë dhe sigurinë e ujit për pije të marrë nga analizat e zbatuara në Sektorin për kontroll sanitar, të bërë nga 27 nëntori i vitit 2023 deri më 1 dhjetor të vitit 2023, të gjtiha mostrat e analizuara përgjigjen me Rregulloren për kërkesën e sigurisë dhe cilësisë së ujit për pije.

Për analizë janë marrë 150 mostra për analizë fiziko-kimike dhe 150 mostra për analizë mikrobiologjike të ujit për pije nga 42 stacione matëse në Qytetin e Shkupit. 

Related posts

Aleksandër Vuçiq, po shqetësohet se po humb BDI-ja e Ali Ahmeti

Xh M

Bytyqi: Pagat në sektorin publik janë rritur me 70 për qind në mesatare që nga viti 2016

Xh M

7 vendet e Bashkimit Evropian me letër Brukselit: Përshpejtoni integrimin e Ballkanit

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy