Agjencia Zhurnal.mk.

Uji në Shkup është i sigurt për pije

Shkup, 10 prill – Uji në Shkup është i sigurt për pije, tregojnë rezultatet e marra nga analizat e kryera në Sektorin për kontroll sanitar në Ndërmarrjen publike “Ujësjellësi dhe kanalizimi“ – Shkup. 

“Sektori për kontroll sanitar për periudhën nga 03.04.2023 deri 07.04.2023 merr 184 mostra për analizë fiziko- kimike dhe 184 për analiza mikrobiologjike të ujit të pijshëm nga 40 vende matëse në qytetin e Shkupit. Konform rezultateve të marra nga ekzaminimet, të gjitha mostrat korrespondojnë me Rregulloren për kërkesat për sigurinë dhe cilësinë e ujit të pijshëm (Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë, nr. 183/18)“, thuhet në raportin javor të Ndërmarrjes.

Related posts

Tre avion për shuarjen e zjarreve por vetëm një pilot, ja me çka disponon gjithë vendi

Xh M

Në Poroj të Tetovës u varros trajneri i njohur i futbollit, Dashmir Beari

Xh M

Musa Xhaferi: Zona 5, do të jetë lokomotiva e fitores së Frontit Europian

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy