Agjencia Zhurnal.mk.

Uji në Shkup është cilësor dhe i sigurt për t’u pirë

Shkup, 27 mars – Uji në Shkup është cilësor dhje i sigurt për pirje, tregojnë rezultatet nga analizat e kryera në Sektorin për kontroll sanitar NP Ujësjellësi dhe kanalizimi.

Në periudhën prej 20 deri 24 mars janë marrë 189 mostra për analizë fiziko-kimike dhe 189 mostra për analizë mikrobiologjike të ujit për pirje nga 45 vende matëse në Qytetin e Shkupit. Në pajtim me rezultatet e marra nga hulumtimet, të gjitha mostrat u përgjigjen Rregullores për kërkesa për siguri dhe cilësi të ujit të pijshëm, kumtoi NP Ujësjellësi dhe kanalizimi – Shkup. 

Related posts

Në prag të ushtrimit “Përgjigje e shpejtë 23”, në Kavadar prezantohen pajisjet ushtarake

Xh M

Anketë e IPIS: 6,6% Ali Ahmeti, 2,2% Bilall Kasami, 1,8% Arben Taravari, 1,3% Afrim Gashi, 1,1% Zijadin Sela

Redaksia

Përkatësia etnike edhe në certifikatat e lindjes

Xh M