Agjencia Zhurnal.mk.

Ujësjellësi dhe Kanalizimi: Qytetarët të mos hedhin mbeturina në sistemin e kanalizimit

Shkup, 21 korrik – Ndërmarrja Publike “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Shkup, bëri të ditur se ekipet e sektorit për kanalizim dhe mekanizim, ditëve të fundit sërish janë përballë me bllokim të kanalizimit, kjo si rezultat i përdorimit të papërgjegjshëm të sistemit të kanalizimit.

 

“Në fshatin Draçevë në rrugën “Reçishte” u pastruan edhe pesë puseta të bllokuara me një thellësi prej katër metrash, si dhe gypat të cilat i lidhin. Arsye për bllokimin e tyre ishte mbeturinat të çdo lloji. U bëjmë apel në përdorim të ndërgjegjshëm të sistemit të kanalizimit dhe përkujtojmë se e njëjta nuk është vend për hedhjen e mbeturinave”, theksuan nga sektori i kanalizimit.

Related posts

Qasja diskriminuese ndaj shqiptarëve në Shkup vazhdon edhe me Arsovsken

I.A

Shkup: Nëna bashkë me fëmijët tentoi të largohet nga vendi me test të rrejshëm për Covid-19

D V

Ministri Besimi takohet me përfaqësuesit e thesarit të SHBA-së

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More