Agjencia Zhurnal.mk.

Uebinar “Gjendja psikologjike e gazetarëve pas raportimit nga krizat”

Shkup, 11 nëntor – Sindikata e pavarur e gazetarëve dhe punonjësve mediatikë sot organizoi uebinar në temën “Gjendja psikologjike e gazetarëve pas raportimit nga krizat”.
Uebinari do të mbahet përmes platformës Zoom, ndërsa është në kuadër të projektit “Organizimi digjital në ELQ” në partneritet me Union to Union, Federata Ndërkombëtare e Gazetarëve (IFJ) dhe Sindikatat suedeze të gazetarëve.

 

Në uebinar do të flitet për raportime nga krizat, përballjen dhe ballafaqimin me pasojat psikologjike dhe për atë se si gazetarët dhe punonjësit mediatik i njohin simptomat e djegies, stresit post-traumatik, çrregullimeve nga ankthi dhe sulmeve të panikut – drejtime dhe parandalime dhe mjekimi.

Related posts

Në Maqedoninë e Veriut do të kontrollohet prejardhja e pasurisë

D V

BE-ja e përçarë për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë – të shfrytëzohet qeveria teknike në Sofje!

R Zh

Shabani: Me politikat e reja arsimore krijojmë kuadër me njohuri të dobishme dhe aftësi praktike

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More