Agjencia Zhurnal.mk.

U shty seanca për “Aleancën Ndërkombëtare”

Shkup, 9 shtator – Gjykimi i organizatës joqeveritare “Unioni Ndërkombëtar” është shtyrë për 22 shtator, për shkak të izolimit të njërit prej të pandehurve në përputhje me protokollet për mbrojtje nga Kovid -19, njoftoi sot Gjykata Penale Themelore në Shkup.

 

Për shkak të interesimit të mediave dhe organizatave joqeveritare që ndjekin seancën kryesore për çështjen me KOK nr. 49/20 në lidhje me organizatën Unioni Ndërkombëtar, informojmë publikun se seanca e sotme shtyhet pas marrjes së një njoftimi nga Administrata e Burgjeve se njëri prej të pandehurve është në izolim sipas protokolleve për mbrojtje nga Kovid -19, njoftuar sot nga Gjykata Penale Themelore në Shkup.

Seanca e radhës, e informuar nga Gjykata, është caktuar për 22.09.2021 në orën 11:00, dhe datat janë caktuar për vazhdimin e seancës më 28.09, 6.10, 14.10, 15.10 dhe 21.10, 2021, të gjitha në orën 10:00, për atë palët në procedurë tashmë janë njoftuar.

Rasti është në procedurë dëshmuese dhe është duke u zhvilluar nga gjyqtarja Sofçe Gavrilova Efremovska, dhe prokuroria përfaqësohet nga Ivana Trajcevska.

Frosina Remenski, Hristina Blazeska, Mile Jovanovski, babai i Boki 13 dhe Jasna Mandic Ercegovic gjithashtu akuzohen në rastin e OJQ-së Unioni Ndërkombëtar, i themeluar nga Bojan Jovanovski-Boki 13, përmes së cilës, sipas aktakuzës, biznesmenët për qendrat e supozuara sepse të rriturit u mashtruan ..

Jovanovski akuzohet për mashtrim dhe pastrim parash. Remenski akuzohet për ndihmë dhe nxitje të mashtrimit, Mandiç dhe Blazeska për ndihmë dhe nxitje të mashtrimit dhe pastrimit të parave, Mile Jovanovski akuzohet për ndihmë dhe nxitje të pastrimit të parave dhe prodhim, posedim, ndërmjetësim dhe trafikim të armëve. Organizata joqeveritare akuzohet gjithashtu si person juridik.

Related posts

Aktive 5.620 raste me Kovid-19, lloji delta edhe më tej dominues në vend

D V

Tani për tani nuk ka masa kufizuese në kufi

Z H

Mehmedoviq: Masat janë të vonuara, ky është vaksinim “i detyruar”

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More