Agjencia Zhurnal.mk.

U refuzua ankesa e gjykatëses Sofija Laliçiq në vendimin për shkarkimin e saj

Shkup, 3 korrik – Këshilli për vendosje për ankesa pranë Gjykatës Kushtetuese e refuzoi ankesën e Gjykatës Themelore Penale, Sofija Laliçiq për vendimin për shkarkimin e saj nga kryerja e funksionit të gjykatëses, informoi Gjykata Supreme.

Këshilli për vendosje për ankesa pranë Gjykatës Supreme debatoi me rastin e ankesës së Sofija Laliçiq, gjykatëse në Gjykatën Themelore Penale në Shkup, e deklaruar kundër vendimit të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nr. 10-30/9 prej 19.03.2021, për shkarkimin e saj nga kryerja e funksionit gjyqësor. Në mbledhjen e njëjtë, Këshilli për vendosje për ankesa solli vendim për lëndën nr. 6/2021 me të cilën ankesën e refuzoi sit ë pabazë dhe e konfirmoi vendimin e Këshillit Gjyqësor të republikës së Maqedonisë së Veriut nr. 10-30/9 nga 19.03.2021, shtohet në kumtesë. 

Related posts

 I dyshuari kryesor për vrasjen e Vanja Gjorçevskës është kapur në Türkiye, procedura për ekstradim ka filluar

Xh M

Spavoski konfirmon: Lupço Palevski është arrestuar në Turqi, ekzekutori i Vanjës u kap nga policia turke në Balikesir

Xh M

Pasiguri e panik pas vrasjes së 14-vjeçares në Shkup

Xh M