Agjencia Zhurnal.mk.

U mbajt seminari për VAR – AVAR

Ky seminar si qëllim kishte rikapitulimin e ndërhyerjeve të VAR-it dhe ritheksimin e linjës së intervenimeve.

Përpos rasteve dhe situatave diskutabile në kompeticione të ndryshme, janë diskutuar edhe rastet e Superligës së Kosovës.

Ligjërues në këtë seminar ishte Valentin Ivanov, instruktor i FIFA-së, teksa në seminar ishin të pranishëm të gjithë gjyqtarët e licencuar nga FIFA (gjithsej 28) për të shërbyer si VAR dhe AVAR, së bashku me ekipin e VAR Kosova.

Related posts

Bekteshi: Ahmeti është plotësisht i informuar për marrëveshjen me Alternativën

Redaksia

Grabitja e bankës nxori në pah defektet sistematike të gjykatave!?

Z.H

Rasti “Llaskarca”/ Gati 1 vit po pritet superekspertiza për aksidentin

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More