Agjencia Zhurnal.mk.

Tupançevski flet për propozimin që Ligji për shoqatat të dërgohet në Komisionin e Venecias

Shkup, 11 Nëntor – Ministri i Drejtësisë, Nikolla Tupançevski, propozimin e ministrit të Jashtëm Bujar Osmani që Ligji për shoqatat dhe fondacionet të dërgohet për mendim në Komisionin e Venecias, e sheh si hap i cili do ta mbronte shtetin.

 

“Nuk do të jetë hera e parë që ndonjë akt ligjor të dërgohet për mendim në Komisionin e Venecias. Unë atë më shumë e shoh si mbrojtje më të madhe të shtetit lidhur me atë që këto dispozita nesër ose pasnesër të mund të kontestohen. Në rast se Komisioni i Venecias jep mendimin e saj pozitiv lidhur me këto ndryshime, atëherë shteti jonë do të jetë shumë më i mbrojtur”, tha Nikolla Tupançevski, ministër i Drejtësisë.

Related posts

Qeveria do të mbajë mbledhjen e 55-të

Xh M

Mbi 80 për qind e amvisërive me qasje në internet, vetëm gjysma kanë blerë online

Xh M

Tupançeski: Vetingu mund të bëhet edhe me zgjidhjet ekzistuese ligjore

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More