Agjencia Zhurnal.mk.

“Tryezë e rrumbullakët “Si deri në e-komuna në interes të qytetarëve”

Shkup, 20 janar – Instituti për Menaxhim të Mirë dhe Perspektiva Euroatlantike (IDUEP) dhe Fondacioni “Fridrih Nauman” organizojnë tryezë të rrumbullakët onlajn në temë “Si deri në e-komuna në interes të qytetarëve?”.

 

Qëllimi është që të hapet një debat më i gjerë dhe nxitje të drejtpërdrejtë për ndërmarrjen e përpjekjeve dhe masave konkrete për vendosjen e mundësive dhe shërbimeve të shpejta, joselektive dhe gjerësisht të disponueshme në interes të qytetarëve, luftimin e e korrupsionit dhe efikasitet më të madh dhe kënaqësi nga puna e institucioneve në nivel lokal.

Janë paralajmëruar fjalime të ministrit të Vetëqeverisjes Lokale Goran Milevskit, drejtoreshës për BNJVL, Dushica Perishiqit, koordinatorit projektues të Fondacionit të “Fridrih Nauman”, Ivajlo Conevit, komunikologut Bojan Kordalivit, drejtorit ekzekutiv të Fondacionit “Metamorfozis”, Bardhyl Jasharit dhe Emili Jovanoviq Lokvenecit, specialit për sisteme të informacionit pranë UNDP-së.

Tryeza e rrumbullakët është e treta nga seria e ngjarjeve “Sfida digjitale për transformim shoqëror”.

Related posts

Për vozitje të shpejtë 743 gjoba në territorin e mbarë vendit

Xh M

Petkov: Do të ishte e tmerrshme që Shqipëria ta vazhdojë procesin kurse Maqedonia e Veriut jo

Xh M

OJQ-të reagojnë ndaj qëndrimit të Pecakovit rreth plazheve të Ohrit

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More