Agjencia Zhurnal.mk.

Trençevska u takua me Valinë e Izmirit

Izmir, 27 tetor – Ministrja e Punës dhe Politës Sociale është takuar me Valinë e Izmirit, Sulejman Elban, ku e kanë theksuar aktivitetin e emigrantëve nga vendi ynë në Turqi dhe angazhimi i tyre i çdoditshëm për aktivitetet në drejtim të kultivimit të kulturës së vendit tonë.

Valia Elban në takim theksoi se i mbështet fuqishëm emigrantët nga Maqedonia në aktivitetet e tyre.

Trençevska dhe Elban u pajtuan se investimet nga ana e e Turqisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut e lëvizin ekonominë dhe kontribuojnë drejt më shumë vendeve në tregun ne punës.

“Në takim është theksuar se investimet ndikojnë drejt përmirësimit të cilësisë së jetesës së qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut”, njoftojnë nga MPPS.

Related posts

Spasovski dhe Kovaçevski do të marrin apanazh prej 2.500 eurove në muaj gjatë gjithë vitit

D V

Ali Ahmeti: Bujar Osmani është kandidati i BDI-së për president të Maqedonisë së Veriut

D V

Bytyqi – Smith: Mbretëria e Bashkuar dhe Maqedonia e Veriut kanë marrëdhënie të shkëlqyera ekonomike dhe potencial të madh për zhvillim

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy