Agjencia Zhurnal.mk.

Trajanov kërkon fshesë tek gjithë shërbimet, nga Prokuroria dhe Gjykata

Shkup, 22 Nëntor – Dy gjëra duhen bërë – të gjithë punonjësit në shërbime, në prokurori, në gjykatë duhet nga një fshesë. Në sitë dhe fshesë të gjithë. Reformat duhet të vazhdojnë, tha në Top Tema tek Telma, deputeti Pavle Trajanov.

 

“Ne kemi një lloj kushtetute të të gjithë sistemit të sigurisë. Mendoj se ka edhe mospërputhje ligjore se kush duhet të koordinojë, kush duhet të mbledhë informacione, si t’i japë udhëzime majës së shtetit, të veprojë në situata kritike”, tha Trajanov.

Për profilin e drejtorit të ardhshëm të DSK-së, Trajanov vlerësoi se drejtori duhet të vijë nga brenda, nga shërbimi.

Related posts

Selami: Shteti ndau 8,5 milion euro për regjistrimin ndërsa janë kthyer 900 mijë euro

Z.H

MASH: Do të rishqyrtohet përmbajtja e librit të historisë për klasën e VI-të

Z.H

Dita e premte – dita e shpirtërave, ditë jo pune për qytetarët e besimit ortodoks

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More