Agjencia Zhurnal.mk.

Teuta Arifi prezantoi një plan pune për projektet në 100 ditët e para të menaxhimit të komunës

Tetovë, 12 tetor – Kryetarja e komunës së Tetovës dhe kandidatja për një mandat të ri Teuta Arifi në konferencë për shtyp i theksoi projektet me të cilat planifikon të punojë në 100 ditët e para nëse përsëri e fiton besimin për të udhëhequr Komunën e Tetovës. Ajo e shpjegoi planin e punës për 100 ditët e para të menaxhimit të vetëqeverisjes lokale, duke vlerësuar se këto janë projekte reale, të realizueshme që prekin shumë fusha të jetës së përditshme të qytetarit.

“Ne premtojmë se në 100 ditët e para të menaxhimit të komunës së Tetovës, do të arrijmë terrene lojërash për fëmijë në disa lokacione në të gjithë qytetin, hapjen e pjesës së parë të bulevardit Blagoja Toska në shkollën e tekstilit, rregullimin e shëtitores në lumin Pena , rindërtimin e rrugëve Nikola Tesla dhe Mirçe Acev, një propozim për të ulur taksat e ndërtimit për të gjithë ata që do të aplikojnë për çatitë e gjelbra, instalimi i kontejnerëve gjysmë nëntokësorë në 31 vende në të gjithë qytetin, rindërtimi dhe ndriçimi i rrugës në fshatin Saraqinë , tha ajo për projektet e infrastrukturës.

Sipas Arifit, do të punohet në zhvillimin e institucioneve dhe institucioneve komunale.

“Furnizimi i shkollave me inverter shkolle, ndarja e NPK-së në dy drejtori, të cilat do të mundësojnë menaxhim më efikas dhe shërbime më të mira për qytetarët, ndërtimi i një kopshti pranë shkollës fillore “Kirili dhe Metodi”, qendër shumëfunksionale sportive, forcimi i këshillit lokal të të rinjve përmes organizimit të aktiviteteve rinore, digjitalizimi i shërbimeve komunale, mbështetje për nxënësit me aftësi të kufizuara, ‘tha Arifi.

Kryetarja e komunës paralajmëroi se cdo dy javë do të ketë Derë të hapur- takime me kryetarin e komunës, ndërsa për projektet ajo do të kërkojë mjete me aplikime në fonde ndërkombëtare dhe qeveritare.

Related posts

Vetëvrasjet në vend dukuri në rritje ja çfarë thonë thonë ekspertët

Xh M

Përfundon pjesa e parë, Drita në epërsi ndaj Inter Turkut

Redaksia

Arifi – Kasamit: Është lehtë të tregosh vizatime, ne zgjidhim probleme reale të qytetarëve!

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More