Agjencia Zhurnal.mk.

Teuta Arifi inspekton punimet e ndërtimit të rrugës në Saraqinë, vlera 20.3 mln denarë

Shkup, 13 tetor – Në fshatin Saraqinë për të biseduar me banorët dhe për të parë punët që po zhvillohen në ndërtimin e rrugës për në hyrje të fshatit.Kjo rrugë është me gjatësi 1220 metra, trotoare dhe vendosje të kanalizimit atmosferik. Vlera e projektit ësjtë 20.3 milionë denarë, me përkrahje të Byrosë për zhvillim rajonal.

 

Në fshatin Saraqinë për të biseduar me banorët dhe për të parë punët që po zhvillohen në ndërtimin e rrugës për në hyrje…

Posted by Teuta Arifi on Wednesday, October 13, 2021

Related posts

Statistika/ BESA me më shumë të rinjë në listat për këshilltarë komunal

D V

Bekim Saliu: Kumanova bastion i rezistencës kombëtare

D V

Sela: Kemi duruar 20 vite dhe do të durojmë edhe dy ditë, e përfundimisht do e sjellim ndryshimin dhe fitoren e shqiptarëve

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More