Agjencia Zhurnal.mk.

Tetovë, rritet dalja në zgjedhje në krahasim me rrethin e parë deri në ora 15:00

Shkup, 31 tetor – Gjatë tetë orëve të votimit në rrethin e dytë në komunën e Tetovës deri në ora 15:00 kanë votuar 25.551 qytetarë, ndërsa të drejtën e votës në këtë komunë e kanë 85.577 qytetarë.

 

Në përqindje janë 30.99 për qind dhe më së shumti nga pesë komunat ku votohet ka rreth të dytë për kryetar komune.

Tearca ka dalje prej 22:71% ose 5.096 qytetarë nga gjithsej 22.450 votues, në Bogovinë 24.01 ose 6.793 nga gjithsej 28.307. Komuna e Bërvenicës ka dalje prej 27.91% ose 4.389 votues nga 15.732.

Në Zhelinë kanë votuar 29.45% ose 7.210 qytetarë nga gjithsej 24.485 votues.

Related posts

Nënshkruhen marrëveshje financiare për zhvillimin e rajoneve planore në bujqësi dhe zhvillim rural

R Zh

Për herë të parë “Izixhet” në relacionin Shkup-Gjenevë

Z H

Filloi heshtja zgjedhore

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More