Agjencia Zhurnal.mk.

Tesla me një veçori të re softueri që do të jetë e dobishme në rast se pësoni ndonjë aksident

Tesla po lanson një përditësim të ri të softuerit që aktivizon automatikisht dhe pulson më shpejt dritat e rrezikut pas një aksidenti të mundshëm.

Nëse keni qenë pjesë e një aksidenti, nuk jeni gjithmonë në gjendjen më të mirë për të kujtuar aktivizimin e dritave tuaja të rrezikut, edhe pse kjo është gjëja e duhur për të bërë.

Kjo do t’ju bënte ju dhe ata përreth jush më të sigurt duke e bërë automjetin tuaj më të dukshëm.

Tani, Tesla ka njoftuar se doli me një veçori të re që duhet të jetë e dobishme në ato situata.

Nëpërmjet një përditësimi të ri të softuerit që do të bëhet në shumicën e automjeteve në SHBA, automjetet Tesla tani do të aktivizohen automatikisht dhe do të ndezin dritat e tyre të rrezikut për “të lëvizur më shpejt” pas hapjes së ‘aribagëve’.

“Nëse hapet një ‘airbag’, dritat e rrezikut do të aktivizohen automatikisht dhe do të pulsojnë më shpejt për të përmirësuar dukshmërinë”, shkroi Tesla përmes një postimi në X. 

Related posts

Ford dhe Lincoln bëjnë thirrje për “tërheqjen e disa makinave, dyert e të cilave mund të hapen gjatë vozitjes”

D V

Një model i vjetër “i ndryshkur” i Ford shitet për më shumë se 200 mijë euro

D V

Si në filma fanta-shkencë, pamje brenda Tesla Cybertruck

D V