Agjencia Zhurnal.mk.

Tërhiqen 50 metra kubë mbeturina të deponuara në mënyrë joligjore rreth akuaduktit të Shkupit

Shkup, 12 dhjetor – Rreth 50 metra kub mbeturina ndërtimore dhe mbeturina të përziera komunale, të hedhura në mënyrë joligjore, janë mbledhur dhe trasportuar javën e kaluar rreth akuaduktit të Shkupit.

Siç informojnë nga Ndërrmarrja Publike “Higjiena komunale”, ekipet e tyre në koordinim me Qytetin e Shkupit kanë kryer aktivitete për pastrimin e plotë të hapësirës së lokalitetit arkeologjik – Akuadukti i Shkupit.

Gjatë largimit të deponive të egra rreth Akuaduktit të Shkupit, në terren janë angazhuar dhjetë punëtorë, ndërsa nga ana e mekanizimit janë përdorur dy automjete speciale komunale. 

Related posts

Gërkovska: Pjekuri demokratike në periudhën zgjedhore dhe të dimë të dallojmë aktivitetet partiake dhe shtetërore

Xh M

Skandali në Onkologji huton qytetarët  – S’ka detaje nga Prokuroria për hetimet

Xh M

Mariçiq: Jo ndryshime ligjore, por nevojitet dinamikë ku i gjithë procesi për dhënien e pasaportave do të përfundonte këtë verë

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy