Agjencia Zhurnal.mk.

“Tension e emocion” në përplasje me izolimin

Pikturat që mbajnë vulën e vitit 2020 shprehin individualitetin emocional dhe personalitetin artistik të artistit bashkëkohor, që pandemia ia dha një mundësi për ta begatuar sfondin e tij krijues. Faton Kryeziu, nëpërmjet artit, nuk ndalet vetëm te reagimi statik. Ai hulumton. Mbi 40 pikturat e ekspozuara dëshmojnë se artisti aty ka zbrazur gjithë botën e tij artistike, që vjen e pasur sa i përket raportit me ngjyrën.

 

Related posts

Autor i mbi 50 dramave dhe komedive, ndahet nga jeta dramaturgu i njohur Fadil Kraja

D V

Zack Snyder do ta realizojë filmin fantastiko-shkencor “Rebel Moon”

D V

Promovim i librit “Loja dhe mësimi – koncepte të reja në mësimin e hershëm”

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More