Agjencia Zhurnal.mk.

Teknologjia më moderne për radiodiagnostikë me çmime të arritshme për të gjithë, në VFV Clinic!

Aparate të teknologjisë së fundit me precizitet dhe saktësi maksimale, ndërsa rrezatim minimal do të gjeni në VFV Clinic.

 

“Rëntgen aparat digjital që mundëson fotografi me kualitet maksimal me rrezatim minimal. Aparati për shkak se posedon ekspozim automatik, përqindja për rifotografim është minimale” thotë njëri nga teknikët e klinikës.

Aparati për rezonancë magnetike në këte klinikë punon me fuqi të polit magnetik me 1.5 tesla, ndërsa karakteristike është se posedon tunel të shkurtër gjë që sipas teknikut ul rrezikun për klaustrofobi tek pacientët. Ai shton se aparatet radiodiagnostike në këtë klinikë paraqesin fotografi të shkëlqyera me kualitet maksimal, ndërsa rrezatim minimal. Të njëjtën e thotë edhe teknikja tjetër e klinikës e cila prezentoi dy aparate tjera atë për tomografi kompjuterike, si dhe mamografi që japin fotografi me rezolucion maksimal.

“Gjenerata më e re e detektorëve që ka aparati i mamografisë na mundëson rehati gjatë incizimit, dhimbje më të vogël gjatë kontrollimit dhe dukshëm sasi më të vogël të rrezatimit” vlerëson ajo duke folur për aparatin e mamografisë.

Vlen të theksohet se megjithëse bëhet fjalë për aparatet më bashkëkohore të mjekësisë moderne, çmimet e shërbimeve janë të kapshme për të gjithë. Kështu për shembull rëntgen i një rajoni të trupit kushton vetëm 999 denarë.

Дијагностички центар VFV Clinic!

Врвна и модерна технологија за радиодијагностика со цени достапни за сите. Погледнете ја апаратурата со која располагаме и предностите што ги нуди истата, објаснета од нашите технолози.🎯Магнет – цена 9.000 денари🎯Компјутерска Томографија – цена 9.000 денари🎯Дигитален Мамомат Мамографија – цена 1.499 денари.🎯Дигитален Рентген – цена 999 денари.Закажето го вашето снимање на бројот 070 299 010.****************************Teknologjia më e mirë dhe moderne për radiodiagnostikë me çmime të arritshme për të gjithë. Shikoni pajisjet që disponojmë dhe avantazhet që ofrojnë ato të shpjeguara nga teknikët tanë.🎯Rezonancë magnetike – 9.000 denarë🎯Tomografi Kompjuterike – 9.000 denarë🎯Mamografi Mamomat digjital – 1.499 denarë🎯Rëntgen digjital – 999 denarë.Caktoni incizimin tuaj në numrin 070 299 010.

Posted by VFV Clinic on Thursday, November 10, 2022

Related posts

Prokuroria ngritë aktakuzë kundër shoferit që goditi për vdekje 24 vjeçaren përballë City Mall

Z.H

Konferencë rajonale shkencore me temë “Sfidat e fëmijëve me kancer dhe Kovid-19”

Z.H

Zaev: Nuk mendoj për dorëheqje

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More