Agjencia Zhurnal.mk.

‘Të shpallen të pavlefshme votimet e 7 marsit!’/ Sekretariati i Etikës vendos sot për kërkesën e opozitës

Mblidhet sot në orën 11:30 Sekretariati i Etikës në Kuvend, për të shqyrtuar kërkesën e grupit parlamentar të PD për të shpallur të pavlefshëm votimet e kryera në seancën plenare të 7 marsit.

Grupi i PD pretendoi se të gjitha ligjet e votuara në seancën e 7 marsit duhet të shpalleshin të pavlefshme, për shkak se nuk ishte plotësuar kuorumi i nevojshëm në Kuvend.

“Të nderuar anëtare te Sekretariatit për Procedurat, Votimit dhe Etiken, Bej me dije se diten e premte date, 29.3.2024, ora 11.30 Sekretariati për Procedurat e Votimit zhvillon mbledhje për të diskutuar lidhur me:

  1. Shqyrtimin e kërkesës te Grupit Parlamentare te Partise Demokratike per:

“Deklarimin e pavlefshmerise/anullimin e votimeve te kryera ne seancen plenare te dates 7.3.2024”. Nr. 905 prot, date 7.3.2024.

Mbledhja do të zhvillohet në sallën e Komisionit të Ligjeve.”, thuhet në njoftimin drejtuar anëtarëve të Sekretariatit.

Related posts

Reshjet e dendura të shiut, përmbyten rrugët në Vlorë

Xh M

Si është të jesh president? Rrëfehet Bamir Topi

Xh M

Konfiskimi i aseteve ruse, Basha përshëndet vendimit e Kongresit Amerikan

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky