Agjencia Zhurnal.mk.

Të moshuarit në Kumanovë viktima të mashtrimeve me drunjë

Shkup, 21 shtator – Dhjetë denoncime për mashtrime gjatë blerjes së drunjve për ngrohje ka evidentuar policia e Kumanovës që nga fillimi i vitit.

 

Mashtrimi i fundit ishte para disa ditëve kur një 75 vjeçare nga Kumanova ishte mashtruar për 10,000 denarë gjatë blerjes së drunjve.

“Mënyra e mashtrimit vijon kështu: Mashtruesit vijnë nëpër shtëpitë e personave më të moshuar, me çka i habitin me tregimin e fakteve të rreme se shesin drunjë për ngrohje, i mashtrojnë duke u thënë se kamioni me drunjë është afër dhe se drunjtë do ua sjellin menjëherë, por sapo i marin paratë, ata zhduken”, sqaron policia.

Mashtruesit ofrojnë drunjë me çmim më të lirë se nëpër plase të drunjve si përshembull 5 m3 për 200 euro dhe kështu të moshuarit mashtrohen. MPB bën thirrje që personat më të moshuar të kenë kujdes kur dikush u ofron drunjë më lirë se çmimi real. Çdo rast i tillë të paraqitet në MPB në numrin 192./Zhurnal.mk

Related posts

Forum rajonal “Ndikimi i Kovid-19 ndaj ekonomisë, me fokus të posaçëm në ekonominë sociale”

Z.H

Oda Ekonomike formon asociacionin nacional të operatorëve dhe agjencive turistike

Z.H

Tërheqje parandaluese të serive të caktuara të prodhimeve të Fereros nga tregu në shtet si masë kujdesi

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More