Agjencia Zhurnal.mk.

Të dhënat e KSHZ-së në 44 komuna nga rreth një e treta e votave të përpunuara

Shkup, 31 tetor – Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) në ueb faqen e saj i publikoi të dhënat nga rrethi i dytë i votimit të sotëm për kryetarë komunash në gjithsej 44 komuna, nga rreth një e treta e votave të përpunuara.

 

Haraçinë: Ridvan Ibraimi nga BDI – 50,42% dhe Milikije Halimi nga LSDM – 48,42%

Manastir: Toni Konjanovski nga VMRO-DPMNE – 50,96%  dhe LSDM Hristo Kondovski – 44,97%.

Bogovinë: Besnik Emshiu nga BDI – 59,80%, Albon Xhemaili nga Aleanca dhe Alternativa – 38,66%.

Bërvenicë: Jovica Ilievski nga VMRO-DPMNE – 35,41%, Enver Pajaziti – kandidat i pavarur – 62,68%.

Vasilevë: Sllave Andonov nga VMRO-DPMNE – 47,46%, Marjan Janev nga LSDM – 50,18%.

Vevçan: Spase Kocovski nga VMRO-DPMNE dhe Sasho Jankoski LSDM

Vrapçisht: Nebi Rexhepi nga BDI – 46,87% dhe Isen Shabani nga Aleanca dhe Alternativa – 51,30%.

Gjevgjeli: Andon Saramandov nga VMRO-DPMNE – 56,82% dhe Sasho Potskov nga LSDM – 38,76%.

Gostivar: Nevzat Bejta nga BDI – 39,79% dhe Arben Taravari nga Aleanca dhe Alternativa – 58,44%.

Debarcë: Igor Kërcovski nga LSDM – 53,87% dhe Zoran Nogacevski –  kandidat i pavarur – 44,27%.

Demir Kapi: Andon Donev nga VMRO-DPMNE – 48,83% dhe Lazar Petrov nga LSDM – 49,61%.

Demir Hisar: Nikolla Najdovski nga VMRO-DPMNE – 53,21% dhe Stevçe Mitrevski nga LSDM – 43,55%.

Dollnen: Urim Ibeski nga BDI – 45,53% dhe Adnan Xhaferoski nga LSDM – 50,25%.

Zhelinë: Fatmir Izairi nga BDI – 49,64% dhe Blejrim Sejdini nga Besa – 49,44%

Zelenikovë: Kosta Manevski nga VMRO-DPMNE – 43,89% dhe Borçe Gievski nga LSDM – 54,11%.

Karposh: Stevço Jakimovski GROM – 48,46% dhe Dushko Veskovski nga LSDM – 46,43%.

Kërçovë: Fatmir Dehari nga BDI – 49,18% dhe Aleksandar Jovanovski nga VMRO-DPMNE – 48,44%.

Konçe: Zlatko Ristov nga VMRO-DPMNE – 65,30% dhe Blagoj Iliev nga LSDM – 33,37%.

Koçani: Lupço Papazov nga VMRO-DPMNE – 48,05% dhe Nikollço Iliev nga LSDM – 48,40%.

Kratovë: Todorçe Nikollovski nga VMRO-DPMNE – 62,86% dhe Vlatko Bojkovski nga LSDM – 35,29%.

Kumanovë: Oliver Ilievski nga LSDM – 46,06% dhe Maksim Dimitrievski – kandidat i pavarur – 51,40%.

Llozovë: Boshko Cvetkovski nga VMRO-DPMNE – 46,98% dhe Aco Velkovski nga LSDM – 50,07%.

Makedonska Kamenicë: Dimço Atanasovski nga VMRO-DPMNE – 47,78% dhe Sonja Stamenkova nga LSDM – 45,64%.

Makedonski Brod: Zharko Ristevski nga VMRO-DPMNE – 49,90% dhe Aco Noveski – kandidat i pavarur – 48%.

Novo Sellë: Gjorge Bozhinov nga VMRO-DPMNE – 48,50% dhe Zvonko Angellov nga LSDM – 50,10%.

Ohër: Kiril Pecakov nga VMRO-DPMNE – 55,99% dhe Konstantin Georgievski nga LSDM – 41,18%.

Pehçevë: Aleksandar Kitanski nga VMRO-DPMNE – 63,34% dhe Slavko Pandurski nga LSDM – 34,69%.

Probishtip: Marjan Milenkovski nga VMRO-DPMNE – 48,17% dhe Dragan Anastanov nga LSDM – 47,36%.

Radovish: Aco Ristov nga VMRO-DPMNE – 59,44% dhe Kole Çarakçiev nga LSDM – 37,17%.

Rankovce: Borçe Spasovski nga VMRO-DPMNE – 52,91% dhe Daniel Kërstevski nga LSDM – 46,18%.

Resnjë: Jovan Tozievski nga VMRO-DPMNE – 47,25% dhe Zhivko Gosarevski nga LSDM – 49,12%.

Rosoman: Tihomir Nikolov nga VMRO-DPMNE – 43,31% dhe Stojan Nikolov nga LSDM – 54,54%.

Nagoriçan i Vjetër: Zhaklina Jovanovska nga LSDM – 54,71% dhe Vllaste Dimkoviq nga TMRO – 42,35%.

Strugë: Ramiz Merko nga BDI – 51,87% dhe Idri Istrefi nga Aleanca dhe Alternativa – 43,84%.

Studeniçan: Ejup Abazi nga BDI – 47,92% dhe Azem Sadiki nga PDSH – 51,01%.

Tearcë: Nuhi Neziri nga BDI – 53% dhe Nazim Tahiri nga Aleanca dhe Alternativa – 44,90%.

Tetovë: Teuta Arifi nga BDI – 38,44% dhe Bilall Kasami nga Besa – 57,53%.

Qendër: Natasha Kotllar-Trajkova nga VMRO-DPMNE – 44,01% dhe Goran Gerasimovski nga LSDM – 51,68%.

Çair: Visar Ganiu nga BDI – 54,32% dhe Bekim Sali nga Aleanca dhe Alternativa – 40,50%.

Çashkë: Suat Shaqirov nga BDI – 24,51% dhe Goran Stojanovski nga LSDM – 72,17%.

Çeshinovë-Obleshevë: Dalibor Angelov nga VMRO-DPMNE – 47,84% dhe Goranço Kërstev nga LSDM – 49,97%.

Çucer Sandevë: Sashko Komnenoviq nga LSDM – 38,85% dhe Jovan Pejkovski – kandidat i pavarur – 58,13%.

Shuto Orizare: Kurto Dudush nga RDM/PLD – 47,06% dhe Ferat Asan nga LSDM – 46,85%.

Related posts

Ja rezultatet e para në komunën e Vrapçishtit

Redaksia

Zaev – Lavinj: Tërësisht rrumbullakohet procesi i integrimit ushtarak në NATO

Z H

Petrovska: Mbetemi të hapur për komunikim të mëtejshëm me partitë që ndajmë vlerat e njëjta

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More