Agjencia Zhurnal.mk.

Takimi Nuhiu- Šćepanović në Mal të Zi: Synojmë ritjen e cilësisë së arsimit, mbështetje në aktivitete të përbashkëta mes dy shteteve

Shkup, 16 maj – Zv.ministri i arsimit dhe shkencës Agim Nuhiu gjatë qëndrimit të Mal të Zi sot ka realizuar takim me ministren për shkencë dhe zhvillim teknologjik prof.dr Biljana Šćepanović.

Në këtë takim është biseduar për mundësinë e hapjes së konkurseve për projekte të përbashkëta kërkimore-shkencore dhe për aplikimet e përbashkëta të institucioneve të vendeve tona në programet evropiane si dhe koordinimin e aktiviteteve në veprimtarinë innovative, ka shkruar Nuhiu.

“Me Ministren për shkencë dhe zhvillim teknologjik të Malit të Zi, prof.dr. Biljana Šćepanović, biseduam për mundësinë e hapjes së konkurseve për projekte të përbashkëta kërkimore – shkencore dhe për aplikimet e përbashkëta të institucioneve të vendeve tona në programet evropiane si dhe koordinimin e aktiviteteve në veprimtarinë inovative!

Ne synojmë rritjen e cilësisë së arsimit, veprimtari konkuruese shkencore, punësimit, dialogut kulturor, ruajtjen e pasurisë kulturore, trashëgimisë së përbashkët kulturore dhe forcimin e mbështetjen e aktiviteteve e bashkëpunimit midis shteteve tona!”, thekson Nuhiu

Related posts

Më ftohtë dhe më së shumti borë në Kodër të Diellit

D V

Këshilli i 30-të ministror i OSBE-së në Shkup (drejtpërdrejt)

D V

Aeroplani i Lavrovit ka ardhur në Shkup përmes Turqisë dhe Greqisë, Bullgaria nuk ka lejuar fluturimin për shkak të Zaharovës

D V