Agjencia Zhurnal.mk.

Supremja s’ia heq dënimin prej mbi 10 mijë eurosh Listës Serbe

Gjykata Supreme e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e subjektit politik Lista Serbe, të paraqitur kundër vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.

 

Listes Serbe sipas këtij vendimi të PZAP-së i është shqiptuar gjoba prej 10 mijë e 100 euro për shkak të shkeljeve.

“Me aktgjykimin AA.nr 81/2021, Kolegji i Gjykatës Supreme e ka refuzuar si te pabazuar ankesën e subjektit politik Lista Serbe, të paraqitur kundër vendimit të PZAP-së, sipas të cilit, Listës Serbe i është shqiptuar dënim me gjobë në lartësi prej 10,100.00 €uro (dhjetëmijë e një qind), për shkak të shkeljes së Kodit të Mirësjelljes për subjektet politike, mbështetësit e tyre dhe kandidatët, për raundin e dytë të Zgjedhjeve Lokale të datës 14.11.0221” thuhet në njoftim të Supremes.

Related posts

Ministri rus: Ne pranojmë vetëm zgjidhjen e cila i përshtatet Serbisë, por është koha të formohet Asociacioni

Z H

Glauk Konjufca: Ata që paguhen prej taksave të marrin pjesë në seancë

N E

Nipi i Komandantit Legjendar Adem Jashari u emërua komandant i FSK-së, merr urimin nga Bekim Jashari

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More