Agjencia Zhurnal.mk.

Studentët me bileta pa pagesë në transport publik

Shkup, 2 Tetor – Të gjithë studentët e rregullt të regjistruar në fakultetet shtetërore në Shkup kanë të drejtë të shfrytëzojnë bilet studentor për shfrytëzim papagesë të transportit publik. Procedura për dhënien e biletit bëhet në një nga shtatë qendrat e personlaizimit në kuadër të ndërmarrjes publike të transportit.

 

“Studenti duhe të jep vëretetim nga fakulteti amë se është srtudnet i rregullt dhe ai vëreteim nuk duhet të jetë më i vjerë se një muaj, jipet edhe indeksi për kontrollim dhe dyqind denarë kompenzim për marrjen e kartelës së personalizuar ku studentin e fotografonë menjëherë dhe për brucoshët ky bilet vlen edhe për vitin e ardhshëm”, u shpreh Despina Trajkovska Dimova nga transporti publik. 

Vërtetimi i biletës vjetore për studentët për vitin e ardhshëm kalendarik bëhet përmes dhënies së vërtetimit për studentë të rregullt , jo më e vjerë se një muaj dhe indeksit për semestrin dimëror të regjistruar. 

Related posts

Rama me makinë, Vuçiç me çarter dhe Abazoviç me helikopter! Liderët e Ballkanit Perëndimor u mblodhën në Ohër

Xh M

Afati i dytë i regjistrimit, ende vende të lira në shkollat e mesme profesionale

Xh M

Hristijan Mickoski mori edhe një mandat në krye të VMRO-DPMNE-së

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More