Agjencia Zhurnal.mk.

Stimulimi elektromagnetik EMS-TESLA

Trajtim joinvaziv dhe i koncentruar që stimulon muskujt për reduktimin efektiv të depozitave të yndyrës, formësimin e trupit, tonifikimin e muskujve.
Në gjysmë ore ju merrni një trajtim të dyfishtë me 4 plumba ku mund të trajtohen dy grupe muskujsh në të njëjtën kohë.

 

Një trajtim i sigurt që shtrëngon dhe tonifikon trupin dhe krijon një ndjenjë sikur keni ushtruar.
Është një stimulim magnetik funksional. Me këtë elektroterapi të zhvilluar rishtazi, e cila përdor një fushë magnetike të veçantë impulsive, shkakton kontraktime të thella të muskujve dhe zëvendëson aktivitetin fizik.

Ushtrimi pasiv për të arritur një trup me formë të bukur, shkrin dhjamin dhe ka djegie dhe terapi mjekësore për të përmirësuar muskujt, qarkullimin dhe muskujt e atrofizuar.

Bëhet në seri, trajtimi kryhet çdo ditë tjetër dhe mund të bëhet në kombinim me trajtime të tjera për efekte më të forta.

Related posts

Ky ushqim në mëngjes mbron imunitetin dhe mban larg gripin

D V

Shenjat fillestare të sklerozës

D V

Si të shmangni ftohjet dhe gripin gjatë punës në zyrë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More