Agjencia Zhurnal.mk.

Spitali i Pejës nuk ia publikon pikët e rezultatit kandidates për Zyrtar Zotues

Spitali i Përgjithshëm i Pejës ka publikuar sot rezultatet e testit me shkrim për kandidatët që kanë aplikuar në pozitat Zyrtar/e zotues dhe Zyrtar/e i/e Pasurisë, të zhvilluar më 3 Dhjetor 2021, si pjesë e Konkurseve që ishin hapur.

Në listën e publikuar sot (20.12.2021) të rezultateve nga këto teste, në njërin prej tyre, respektivisht, atë të pozitës zyrtar zotues, shifra e një prej kandidatëve që i është nënshtruar testit, fare nuk figuron, raporton Njëshi.

Bëhet fjalë për një kandidate që ka aplikuar dhe i është nënshtruar testit në fjalë, nën shifrën 1337/1-24, dhe ka paraqitur dëshminë në media.

Në rezultatet e publikuara nga web faqja e Spitalit të Pejës, qartë shihet personi me shifrën  në fjalë nuk figuron.

Telegrafi ka provuar të marrë një përgjigje nga Spitali për këtë çështje, por numri i kontaktit nuk ka qenë i qasshëm.

Lista/Rezultatet;

Related posts

Krerët shtetërorë nënshkruajnë aplikimin për anëtarësimin e Kosovës në BE, Osmani: Historike!

Xh M

Këshilli i Prindërve: Jo mësimit të shtunave, jo mësimit me zor

Xh M

Qiramarrësit dhe punëtorët e lokaleve ​protestojnë pas shtrenjtimit të qirave nga NPB-ja

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More