Agjencia Zhurnal.mk.

Spasovski: Online mund të aplikoni për 28 shërbime të MPB-së

Shkup, 15 gusht – Në ueb faqen e MPB-së https://termin.mvr.gov.mk/, si dhe në Portalin Nacional për shërbime elektronike https://uslugi.gov.mk/ ku janë vendosur 28 shërbime administrative elektronike të MPB-së për qytetarët, tëdisponueshme për aplikim online, qytetarëve u ofrohet mundësia që në mënyrë dixhitale të caktojnë një takim për fotografim për dokumentet personale, si dhe pagesën elektronike për shërbimin, si dhe janë në dispozicion edhe formularët e kërkesave, njofton sot në Fejsbuk ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski.

Me këtë, siç shprehet ai, lehtësohet dhe përshpejtohet vetë procedura si nga këndvështrimi i qytetarit ashtu edhe nga këndvështrimi i vetë institucionit.

Portali është themeluar dhe menaxhohet nga Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, e cila është përgjegjëse për disponueshmërinë dhe funksionimin teknik të saj.

“MPB përgatit shërbime me zhvillimin e saj të cilat përmes sistemit e-shërbime që do t’u mundësojë qytetarëve të marrin shërbime. Shërbimet e planifikuara që do të mundësojnë shërbime dixhitale janë në sferën e lëshimit të vërtetimit për vendbanimin, vërtetim të pronësisë së automjeteve dhe certifikata të statusit të shtetësisë”, ka shkruar ministri Spasovski në Fejsbuk.

Related posts

Osmani: OSBE duhet të japë rezultate në kohë të vështira, Ukraina mbetet prioriteti ynë kryesor

Z.H

Ballkani sot zhvillon ndeshje miqësore me skuadrën e Ligës së Parë

Redaksia

Sot zhvillohen dy super takime në Superligë, vëmendja në Gjilan

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More