Agjencia Zhurnal.mk.

Spasovski me falenderim për policinë, qytetarët dhe punëtorët mediatik

Shkup, 5 shkurt – Si para varrit të kolosit Dellçev, te kisha “Shën Spasi”, poashtu edhe në pikë kalimet kufitare, policia e Maqedonisë ishte në krye të detyrës dhe me sukses e realizoi këtë ngjarje të shkallës më të lartë të sigurisë-shembull eklatant për atë se si vepron policia e rangut evropian, shkroi ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Sasovski në profilin e tij në Fejsbuk.

Ministri dërgoi urime për profesionalizmin dhe përkushtimin nga ana e të gjitha njësiteve organizative pranë MPB-së gjatë realizimit të shkëqyeshëm të planit operativ në pjesën e ruajtjes së sigurisë gjatë shënimit të ditëlindjes të Goce Dellçevit.

“Falenderim edhe për qytetarët, mediumet dhe punëtorët mediatik të cilët kishin mirëkuptim dhe në mënyrën më profesionale dhanë kontributin e tyre për shënim dinjitoz të kolosit Goce Dellçev dhe gjithsesi siç potencova edhe më parë: policia e Maqedonisë nuk do të lejojë përbuzje të popullit maqedonas”, shkroi Spasovski në Fejsbuk.

Related posts

Nevzat Bejta nga Grupi i Zjarrit: Nuk përjashtohet mundësia e bashkëpunimit

Redaksia

Visar Ganiu: Bujar, ti me shok po bëni anarki duke shkelur statutin e BDI-së!

Redaksia

Bullizmi në shkolla, fenomen shqetësues

Redaksia