Agjencia Zhurnal.mk.

Sot nuk do mund të skenoni në TVSH-jaIme

Shkup, 29 tetor – Drejtoria për të Ardhura Publike njoftoi sot obliguesit tatimor dhe shfrytëzuesit e shërbimeve elektronike  të sistemit e-Tatime, se për shkak të aktiviteteve të planifikuara dhe intervenimeve në pjesën e sistemit të IT-së të DAP-it sot janë të mundshme ndërprerje në e-shërbimet në periudhën nga ora 09:00 deri në 17:00.

 

“Mund të ketë ndërprerje në shërbimet elektronike, në funksionimin e sistemit MPIN, që do të thotë se llogaritjet do të merren me e-mail, por llogaritjet nuk do të mund të përpunohen dhe të gjenerohen deklarata,  ndërsa në ndërprerje do të jenë  edhe  e-PDD dhe TVSH-ja Ime” theksojnë nga DAP.

Sapo të përfundojnë aktivitetet, siç tregohet, sistemi do të vihet në funksion pas së cilës do të jetë i mundur përdorimi i shërbimeve elektronike.

Related posts

Nikollovski: Hyjmë sërish si favoritë dhe si koalicion qeveritar, të bashkuar me qytetarët do të fitojmë

D V

Canoski kërkon 17 milionë euro dëmshpërblim nga Gruevski dhe Janakievski

Xh M

Janakievski: Gruevski me pyeste për lokacionet në Parkun pyjor Vodno

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More