Agjencia Zhurnal.mk.

“Sipërmarrësit e rinj” – Platformë për mbështetjen financiare të bizneseve të reja

Shkup, 21 dhjetor – Çdo i ri që ka ide për sipërmarrje sociale rinore, por nuk ka kapital fillestar që tani do të ketë mundësi përmes platformës “Sipërmarrësit e rinj” t’i prezentojnë nismat e tyre për ndërmarrjet sociale dhe më pas të grumbullojnë mbështetje financiare nga opinioni për realizimin e tyre.

“Sipërmarrësit e rinj” paraqet vegël që është shpikur si resurs për nisma të reja për edhe për nisma ekzistuese dhe ofron ndihmë në çdo hap të procesit të realizimit dhe promovimit të biznes idesë.

Procesi i prezentimit të idesë është i shpejtë dhe i thjeshtë. Nevojitet regjistrim në platformë me krijimin e profilit.

Ueb platformat “Sipërmarrësit e rinj” është krijuar nga Këshilli nacional për të rinj, me mbështetjen financiare të BE-së. Qëllimi është të nxitet përforcimi ekonomik dhe zhvillimi i sipërmarrësisë sociale si mënyrë moderne për vetëpunësimin e të rinjve.

Related posts

Më ftohtë dhe më së shumti borë në Kodër të Diellit

D V

Këshilli i 30-të ministror i OSBE-së në Shkup (drejtpërdrejt)

D V

Aeroplani i Lavrovit ka ardhur në Shkup përmes Turqisë dhe Greqisë, Bullgaria nuk ka lejuar fluturimin për shkak të Zaharovës

D V