Agjencia Zhurnal.mk.

Si të mos krijohet myk në reçel: Kjo hile ia vlen të provohet!

Meqenëse kjo pyetje shqetëson shumë amvise, sot ne ndajmë me ju një mënyrë efektive për të parandaluar shfaqjen e mykut në një kavanoz me reçel

Për fillim, është e nevojshme të sterilizoni jo vetëm kavanozin, por edhe kapakun! Por kjo nuk është e gjitha, sepse, natyrisht, të gjithë e bëjnë këtë gjë.

Por jo të gjithë e dinë se ekziston një hile kur futni reçelin në kavanoza.

Për të shmangur shfaqjen e kondensimit brenda kavanozit (i cili pretendon të bëhet myk më vonë), nëse derdhim reçel të nxehtë në kavanoza të ftohtë dhe i mbyllim ata, është e nevojshme që kavanozat dhe kapakët të jenë të nxehtë, si edhe reçeli.

Pastaj, vendoseni reçelin me kavanoza përsëri në furrë për t’u krijuar një kore.

Mbyllni kavanozat dhe ktheni përmbys për t’u kapur vakumi në kapakë. Kur të ftohet, vendoseni reçelin në qilar.

Related posts

Receta e të dielës – Supë krapi mesdhetare

D V

Lule kungulli të mbushura me patate dhe gjizë

D V

Supë me kos dhe lëng mishi

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More