Agjencia Zhurnal.mk.

Shuhet zjarri në mes të fshatraveBërzak dhe Umin Doll të Kumanovës

Kumanovë, 14 gusht – Shuhet zjarri mes fshatrave Bërzak dhe Umin Doll të Kumanovës, informuan sot Njësia Territoriale Zjarrfikës. Është djegur bari i thatë dhe kashtë në një sipërfaqe më të madhe.

“Ekipi e ka shuar zjarrin gjatë gjithë natës dhe sot në mëngjes janë kthyer, zjarri është shuar”, deklaroi komandanti i NJTZ Kumanovë, Dejan Ilievski.

Dje, zjarrfikësit e Kumanovës dje kanë pasur pesë ndërhyrje. Bari i thatë dhe kashta janë djegur në atarin e fshatin Tabanoc si dhe në Lubodrag. Zjarret janë lokalizuar, në terren kanë qenë një ekip zjarrfikës.

 Zjarrfikësit kanë pasur edhe dy ndërhyrje më të vogla, është djegur një pemë e vjetër në parkun e qytetit dhe një kontejner i përfshirë në flakë.

Related posts

Gabriel: Nuk ka problem dypalësh mes Sofjes dhe Shkupit

D V

Konferenca e nëntë ndërkombëtare për gratë dhe udhëtaret rome – “Ndërtojmë barazi së bashku”

D V

Ngjarje përfundimtare e ABOVE projektit Interreg – IPA CBC Greqi – Maqedonia e Veriut

D V