Agjencia Zhurnal.mk.

Shtrenjtohet benzina, lirohet dizeli

Nga sonte në mesnatë do të ndryshojnë çmimet e derivateve.

 

Dizeli do të lirohet për gjysmë denari, ndërsa mazuti lirohet për 0,072 denarë.

Benzina BS 95 shtrenjtoeht për 1,5 denarë ndërsa BS 98 shtrenjtohet për 2 denarë.

Kështu, nga sonte në mesnatë, çmimet e reja të derivateve do të jenë këto:

Benzin BS 95 = 94 denarë
Benzin BS 98 = 96,5 denarë
Dizel = 98,5 denarë
Vaji ekstra i lehtë = 93 denarë
Mazuti = 49,995 denarë./Zhurnal.mk

Related posts

Shkalla e papunësisë në eurozonë në qershor ka qenë 6,6 për qind, në BE gjashtë për qind

Xh M

Në lokalet e gastronomisë, as për byrek

Xh M

123 milion euro të paguara tek përmbaruesit nga firmat dhe qytetarët gjatë vitit 2020

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More